Koirapuiston säännöt

  1. Asiakas on aina vastuussa omasta koirastaan. Koirapuisto on pyritty rakentamaan siten, ettei vaaranpaikkoja ole, mutta koska alueella on myös metsää, asiakkaan on valvottava aina koiransa tekemisiä, jotta haavereilta vältytään. Jos asiakkaan koira on aggressiivinen tai arvaamaton, puistoa voi käyttää ainoastaan, kun siellä ei ole muita. Hevila Oy ei vastaa muiden asiakkaiden, koirien tai kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.
  1. Asiakas on velvollinen kommunikoimaan muiden käyttäjien kanssa. Mikäli puistossa on asiakkaan saapuessa puistoon jo valmiiksi joku, asiakas on velvollinen ilmoittamaan tulostaan ennen koiran vapaaksi päästämistä. Koirapuistossa saattaa olla koirakko, joka haluaa väistää alta pois ennen tuloasi. Odotathan siis, että edellinen asiakas saa koiransa kiinni ja pääsee turvallisesti poistumaan alueelta, ennen kuin päästät koirasi vapaaksi. Asiakkaan on ilmoitettava aina puistossa oleville tulostaan, vaikka he aikoisivatkin jäädä. Kaikki koirat eivät tule toimeen, mutta kaikilla on oikeus turvalliseen puistoiluun.
  1. Asiakas on velvollinen siivoamaan koiran jätökset. Puistossa on useampi roska-astia, kakkapusseja ja lapioita. Siivoamatta jätetyt koiran ulosteet lisäävät tautiriskiä.
  1. Asiakas on velvollinen huolehtimaan siitä, että asiakkaan koira ei kaiva maastoa. Mikäli koira kuitenkin kaivaa maastoa, täytä kuoppa lähtiessäsi. Ilmoitamme, jos puistossa on kaivuualue erikseen.
  1. Asiakas on velvollinen huolehtimaan siitä, että puistoon tuotu koira on terve. Ethän siis tuo rokottamatonta, madottamatonta, ripuloivaa tai muuten sairasta koiraa puistoon. Kielto koskee myös muita tartuntatauteja sekä ulkoloisia kantavia koiria. Oman harkinnan mukaan puistoon voi tuoda terveen alle rokotusikäisen koiranpennun.
  1. Asiakas on velvollinen huolehtimaan, että ei tuo juoksuista koiraa puistoon.
  1. Emme suosittele lelujen tuomista puistoon. Jos haluat heitellä palloja tai keppejä, tee se ainoastaan tuttujen koirien seurassa tai kun käyt koirasi kanssa puistossa yksin. Lelut saattavat nostaa koirissa ylimääräisiä kierroksia tai resurssin suojeluvaistoa, joka voi johtaa vaaratilanteisiin.
  1. Ole rehellinen koirasi sosiaalisista taidoista. Älä siis pakota omaa koiraasi tilanteisiin, jossa se voi provosoitua tai provosoida muita. Jos epäilet koirasi kykyä sosiaalisissa tilanteissa, älä tuo koiraa tuntemattomien kanssa puistoon. Puistoon voi tulla myös niinä aikoina, kun muita koiria ei ole paikalla.
  1. Pidäthän koirasi vapaana puistossa. Suosittelemme turvallisuuden vuoksi valjaiden ja pannan riisumista juoksemisen ja leikkien ajaksi. Varusteet voi ripustaa puistoilun ajaksi naulakkoon, joita on molempien kokoluokkien puolella.
  1. Kunnioita kokojakoa. Pienten koirien puoli on tarkoitettu noin alle 15kg koirille, kun taas isojen koirien puoli on tarkoitettu n. yli 15kg koirille. Mikäli koirasi on pienikokoinen, mutta massiivinen (esim. staffordshirenbullterrieri), mene isojen puolelle. Mikäli puisto on tyhjä, voit halutessasi käyttää myös toista puolta, mutta siirry oman koirasi kokopuolelle, jos puistoon tulee muita.
  1. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan havaitsemistaan turvallisuuspuutteista viipymättä Hevila Oy:lle. Koirapuiston alue tarkastetaan päivittäin. Jos kuitenkin huomaat puistossa turvallisuuspuitteita, esimerkiksi aidassa reikä, terävä juurakko näkyvillä, ilkivaltaa tms, ilmoita siitä meille viipymättä alla oleviin numeroihin.
  1. Pidä huolta yleisestä siisteydestä ja turvallisuudesta. Huomioi puistossa kulkiessa, että laitat aina portit perässäsi kiinni ja tavarat paikoillen. Älä roskaa, puistossa on roska-astioita riittämiin. Jos lainaat meiltä välineitä, kuten painepesuria, huolehdi se takaisin omalle paikalleen. Kunnioita toisten käyttäjien omaisuutta

  13. Asioimalla puistossa sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

  YHTEYSTIEDOT:

  koirapuistokoskihau@gmail.com

  0445277773

  0405046661

  man and woman laughing while sitting in front of laptops

  Jäsenyysehdot

   Lue jäsenyysehdot tarkasti. Hyväksymällä ehdot voimme olettaa, että olet lukenut ja ymmärtänyt ne.

   • Kuukausijäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva, ja siinä on kuukauden irtisanomisaika. Jäsenyys päättyy irtisanomista seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Jäsenyys voidaan myös irtisanoa laskutuskauden päättymispäivämäärään. Jäsenyys tulee aina irtisanoa kirjallisesti.
   • Vuoden jäsenyys on määräaikainen, eikä sitä voi irtisanoa tai tauottaa kesken jäsenyyskauden. Kun 12kk tulee täyteen, jäsenyys päättyy, jos sitä ei uusita. 
   • Puolen vuoden jäsenyys on määräaikainen, eikä sitä voi irtisanoa tai tauottaa kesken jäsenyyskauden. Kun 6kk tulee täyteen, jäsenyys päättyy, jos sitä ei uusita. 
   • 3kk tarjouskampanjat ovat määräaikaisia. Tilaus jatkuu normaalina kuukausijäsenyytenä määräaikaisuuden jälkeen, mikäli jäsenyyttä ei irtisanota.
   • Yhtä kulkutunnistetta vastaan voi ostaa yhden jäsenyyden. Yhtä kulkutunnistetta saa käyttää saman talouden sisällä olevat henkilöt, jotka tuovat samoja koiria puistoon. Käyttäjien nimet tulee ilmoittaa tilauslomakkeessa.
   • Ulkopuolisten päästäminen koirapuistoon omalla kulkutunnisteella on ehdottomasti kielletty. Älä päästä edes toista jäsentä omalla tunnisteellasi sisään. Jokainen avaa portin itse, jotta kävijätiedot rekisteröityvät oikein.
   • Uudesta kulkutunnisteesta veloitamme 5 euroa. Mikäli tunnisteesi hukkuu, ilmoita asiasta mahdollisimman pian, niin saat uuden tunnisteen.
   • Jäsenyyden voi ostaa 18-vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäinen voi ostaa jäsenyyden huoltajan suostumuksella. Alaikäinen voi olla aikuisen ostaman jäsenyyden toinen käyttäjä, mikäli he asuvat samassa taloudessa.
   • Jäsen on velvoitettu noudattamaan koirapuiston sääntöjä ja ilmoittamaan väärinkäytöstä, mikäli sellaista havaitsee. Hevila Oy pidättää oikeuden päivittää koirapuiston sääntöjä ja jäsenehtoja.
   • Koirapuistossa tullaan pitämään tapahtumia, jotka voivat vaikuttaa puiston käyttöön. Kun tilaat jäsenyyden, hyväksyt sen, että satunnaisesti puistossa voi olla käynnissä jokin tapahtuma, joka estää normaalin puiston käytön. Tapahtumista ilmoitetaan aina hyvissä ajoin jäsenien tiedotuskanavilla, nettisivuilla sekä Koskihaun somekanavissa.  Tapahtumia järjestetään kausiluontoisesti ja maksimissaan kerran viikossa. Leikkitreffejä ei lasketa tapahtumiksi, sillä niitä voidaan sopia jäsentenkin välillä vapaasti.
   •  Sääntöjen rikkomisesta seuraa jäsenyyden purku. Hevila Oy:llä on oikeus purkaa jäsenyys, mikäli jäsen rikkoo koirapuiston sääntöjä tai näitä jäsenyysehtoja.

   LISÄYS:

   KESÄKAMPANJA 9.6.-20.8.2024 voimassa. Jäsenyyden ensimmäinen kuukausi hintaan 26€, sisältäen kulkutunnisteen (arvo 5€) Kampanja tulee aktivoida tarjouksen voimassaoloaikana. Ensimmäisen kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu normaalihintaisena kuukausijäsenyytenä 29,99€/kk, ellei jäsenyyttä irtisanota. 

   HUOM!

   Voit tauottaa jäsenyyden ilman irtisanomista esimerkiksi matkustuksen tai koiran juoksujen/leikkauksen ajaksi, jotta et joudu maksamaan turhasta. Ota näissä tapauksissa meihin yhteyttä pikimmiten puhelimitse, sähköpostilla tai tule vetämään hihasta, jos meistä jompikumpi on paikan päällä puistolla.

   man and woman laughing while sitting in front of laptops

   Tilausehdot

    Lue tilausehdot huolellisesti. Hyväksymällä tilausehdot voimme olettaa, että olet lukenut ja ymmärtänyt ne.

    Tietoturva

    Keräämme tilauksen yhteydessä henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron, syntymävuoden sekä sähköpostiosoitteen. Tiedot tallentuvat asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteriä tarvitsemme kulkutunnisteiden ja asiakkuuksien ylläpitoon. Lisää henkilötietojen asiakasrekisteristä löytyy tietosuojaselosteessamme.

    Tilauksen vahvistus ja asiakkuuden alkaminen

    Tilauksesi on vahvistettu, kun saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Asiakkuutesi alkaa ja kulkutunniste tulee voimaan toivomanasi päivänä. Kuukausijäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Jäsenyys voidaan irtisanoa myös jäsenyyden laskutuskauden päättymispäivämäärään. Määräaikaiset vuosijäsenyydet maksetaan kertaostona.

    Peruuttaminen

    Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksesta. Mikäli haluat peruuttaa ostetun jäsenyyden tai sarjakortin, ole yhteydessä meihin sähköpostilla koirapuistokoskihau@gmail.com.

    Irtisanominen

    Koirapuiston kuukausijäsenyyden voi irtisanoa koska vain kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanominen tulee voimaan irtisanomista seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä, jolloin kulkutunnisteen toimintakausi päättyy. Jos et usko palaavasi asiakkaaksi, palautathan kulkutunnisteen. Hevila Oy voi laskuttaa palauttamattomasta kulkutunnisteesta 12,40 euroa.

    Maksaminen

    Toistaiseksi ainoa maksutapa meillä on laskutus. Voit saada laskun sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. E-laskun halutessasi vahvista omasta verkkopankistasi e-laskut yritykseltämme Hevila Oy.

    Kuukausijäsenille lähetetään lasku kerran kuussa.

    Sarjakortit sekä määräaikaiset vuosijäsenyydet (6kk ja 12kk tai kampanjat 3kk) maksetaan kertamaksuna.

    Lahjakortin ostaja maksaa tuotteen kertamaksulla.

    Koirapuiston järjestyssäännöt

    Koirapuiston käyttäjänä sitoudut noudattamaan koirapuiston sääntöjä ja Suomen lakia. Pidätämme oikeuden jäsenyyksien purkamiseen tai henkilökohtaisiin porttikieltoihin, mikäli käyttäjä rikkoo sääntöjä toistuvasti.

    Yksityisvuorojen varaus ja peruutus

    Yksityisvuoron varaus on aina sitova. Mikäli joudut perumaan, tulee se tehdä viimeistään 4h ennen oman vuoron alkua. Jos varausta ei peru ajoissa, ja vuoro jää käyttämättä, laskutamme varauksen täyden hinnan. Lasku lähetetään samana päivänä, kuin yksityisvuoro on. 

    man and woman laughing while sitting in front of laptops

    Tietosuojaseloste

     Jokaisella on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu eri rekistereihin.

     Tietojen tarkastusoikeudesta, tarkastusoikeuden toteuttamisesta ja tietojen korjaamisesta on säädetty EU:n yleisellä tietosuoja-asetuksella (2016/679).

     Hevila Oy: n käytössään olevat asiakas- ja henkilötietoja sisältävien henkilörekisterien tietosuojaselosteet ovat käyttötarkoituksen mukaisesti jaoteltu eri henkilörekistereihin.

     Yhteyshenkilö henkilörekisteriä koskevissa asioissa: Olivia Viitikko 0445277773

     Asiakasrekisteri >>

     Laskutusrekisteri >>

     man and woman laughing while sitting in front of laptops