Hinnasto ja leikkitreffien aikataulut

LEIKKITREFFIT

Järjestämme ajoittain leikkitreffejä, jolloin puiston molemmat puolet ovat käytössä ainaostaan varatulle kokoluokalle. Kuukausijäsenille treffit kuuluvat jäsenyyden hintaan, ja paikalle voi saapua normaalisti omalla kulkutunnisteella. Kertakäynnillä maksu maksetaan koirapuiston keltaiseen maksupäätteeseen paikan päällä. Leikkitreffeille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

HINTA 7€

Yhdellä pääsymaksulla max 3 pientä tai 2 isoa koiraa/talous. Leikkitreffit kestävät tunnin ja niiden ajankohdista infoamme nettisivuilla sekä somekanavissa.

LOPPUVUODEN LEIKKITREFFIT

KESKIVIIKKOISIN

Pienet klo 16-17

Isot klo 17-18

SUNNUNTAISIN

Pienet klo 13-14

Isot klo 14-15

 

JÄSENYYS

Jokainen jäsen saa VIP-kortin Vietti & Vaisto -lemmikkitarvikeliikkeeseen.

JOULUKUUN TARJOUS: Ensimmäinen kuukausi hintaan 25€, ilman kulkutunnisteen avausmaksua.

29,99€/kk

Jatkuva tilaus, toistaiseksi voimassa oleva kuukausjäsenyys, irtisanomisaika 30vrk.

170€/6kk 

Määräaikainen jäsenyys. Jäsenyys päättyy, jos et uusi jäsenyyttä. Määräaikaisesta voidaan helposti siirtää asiakas kuukausijäseneksi määräaikaisuuden jälkeen.

330€/12kk

Määräaikainen jäsenyys. Jäsenyys päättyy, jos et uusi jäsenyyttä. Määräaikaisesta voidaan helposti siirtää asiakas kuukausijäseneksi määräaikaisuuden jälkeen.

Kulkutunniste 5€ veloitetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

Määräaikaiset jäsenyydet laskutetaan kertaluontoisesti. Kuukausitilaajana lasku tulee automaattisesti, ellei jäsenyyttä irtisanota.

Kuukausijäsenille ei ole rajattua määrää puistokäynneille.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

KERTAKÄYNTI JA SARJAKORTIT

Kertakäynti

10€/krt

Kertakäynnin maksetaan koirapuistolla paikan päällä portissa olevaan maksupäätteeseen.

Sarjakortit

10x sarjakortti 90€ (-10%)

20x sarjakortti 170€ (-15%)

Sarjakortti on voimassa vuoden (12kk) sarjakortin voimaantulosta. Kun olet käyttänyt sarjakortin käynnit, palauta viimeisellä kerralla kulkutunniste koirapuiston postilaatikkoon (varaston seinällä). Jos haluat ladata uusia käyntejä, voit pitää kortin. Mainitse tilauslomakkeessa, mikäli sinulla on jo oma kulkutunniste entuudestaan.

Haluatko ostaa jäsenyyden tai sarjakortin toiselle lahjaksi? Ota meihin yhteys [email protected] !

Kulkutunniste

Tilausvahvistuksessa saat ohjeet kulkutunnisteen noutoon. Tunnisteen voi noutaa koirapuistolta viimeistään 24 tunnin päästä tilausvahvistuksesta. Koirapuistolla on lukollisia laatikoita, joihin laitamme noudettavan tunnisteen, mikäli emme ole itse paikalla. Saat tietää laatikon numeron ja siihen sopivan koodin, josta saat oman tunnisteesi. Kun olet noutanut tunnisteesi, laita laatikko kiinni. Älä muuta lukon numerokoodia itse.